externe harde schijf

Top 3 onmisbare gadgets voor iedereen

Hier op Digital United zijn we samen online een eenheid. We zijn eigenlijk een grote vriendengroep met z’n allen. Daarom delen we graag onze meningen, kennis en natuurlijk onze ervaringen met anderen. Dat is precies de reden waarom ik deze blog opgericht heb. Iedereen is vrij om te schrijven, bloggen en commenten wat ze willen. Om het goede voorbeeld te geven zo in het nieuwe jaar, ga ik het vandaag hebben over onmisbare gadgets. Dit zijn handige technologische dingetjes die werkelijk in elk huishouden thuis horen. Dus ga er even lekker voor zitten. Hier zijn de top 3 onmisbare gadgets voor iedereen.

Topper 1. Externe HD

Externe HD is eigenlijk een ander woord voor een externe harde schijf. Er is niets irritanter dan een apparaat waarvan het interne geheugen tot de max vol zit. Je apparaat wordt traag, de frustratie stijgt en het gebeurt weleens dat het apparaat kort daarna “onverwachts” overlijdt. Daarom staat met stipt op nummer 1 van onmisbare gadgets voor iedereen een externe harde schijf. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel externe HD’s verkrijgbaar. De ene externe harde schijf is nog beter dan de ander. Zo kun je vandaag de dag voor een gunstige prijs een externe harde schijf kopen met opslagcapaciteiten van maar liefst 3 TeraByte!

Topper 2. Docking station

Naast een externe harde schijf zijn er nog twee andere onmisbare gadgets voor iedereen. Zo kwam ik een bijzonder gaaf docking station tegen vlak voor de jaarwisseling. Vrijwel bij ieder docking station is het mogelijk om draadloos je smartphone op te laden. Dit docking station was echter zeer speciaal, omdat je ook nog eens je kopje koffie erop kon zetten om warm te houden. Ideaal voor op kantoor! Stiekem is het zelfs mogelijk om je biertje koel te houden met dit unieke docking station. Wat is er nou handiger dan een docking station die je smartphone oplaadt, je koffie warm houdt en je biertje koud? Precies, bijna niets! Daarom staat deze topper op nummer 2 van de onmisbare gadgets voor iedereen.

Topper 3. Draadloze koptelefoons

Iedereen die gek is op technologie en gadgets zit hoogstwaarschijnlijk voor lange termijnen achter zijn PC. Dit kan zijn door werk of juist voor plezier. Wanneer je lekker je eigen muziek wilt luisteren tijdens het werk of echt op wil gaan in het spel dat je speelt, dan kun je natuurlijk niet zonder een koptelefoon of oortjes. Vroeger was ik mega fan van oortjes. Inmiddels heb ik genoeg ongelukken meegemaakt die veroorzaakt zijn door de snoeren van die kleine duiveltjes. Daarom kan ik echt iedereen (gadget fan of niet) een goede draadloze koptelefoon aanraden. Ideaal om te gebruiken tijdens het werken, sporten en natuurlijk het gamen. Daarom sluit deze topper onze top 3 onmisbare gadgets voor iedereen af.

Geef een reactie