Een alarmsysteem woning geeft je bescherming

Er is één plek waar je je altijd veilig wilt voelen: in je eigen huis. Maar wat nu als je dat gevoel niet hebt? Moet je dan maar verhuizen? Nee, dan wordt het tijd om eens na te denken over een alarmsysteem woning. Dit alarmsysteem woning, bijvoorbeeld van www.verisure.nl, is niet invasief en geeft je wel de bescherming en het gevoel van veiligheid dat je zoekt. Het alarmsysteem woning is niet invasief omdat het hier een draadloos systeem betreft. Er hoeven dus geen leidingen te worden getrokken en er hoeven geen aparte stroompunten te worden aangelegd.

Wat kan een alarmsysteem woning voor mij doen?

Een alarmsysteem woning detecteert en alarmeert voor jou. Ook als je niet thuis bent wordt de boel in de gaten gehouden. Zo kun je voorkomen dat, bijvoorbeeld tijdens je vakantie, ongewenste bezoekers je huis betreden. De alarmcentrale van Verisure is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand door ervaren operators. Zij kunnen ieder alarm interpreteren en, als het nodig is, direct de hulpdiensten inschakelen. Zo kan het zijn dat de politie al bij je huis is, nog voor jij uit je werk bent. Door dit doeltreffende optreden in combinatie met het alarmsysteem woning kunnen veel inbrekers gepakt worden.

Maar ik heb niks waardevols in huis

Dat is het eerste wat mensen roepen wanneer het gaat over een alarmsysteem woning. Maar dat er niets waardevols in huis is, dat is van de buitenkant niet te zien. Inbrekers zullen alsnog hun best doen om jouw huis te betreden op momenten dat ze zich onbespied wanen. En dan? Dan zijn ze alsnog in je huis, op zoek naar waardevolle zaken die er misschien helemaal niet zijn. Het gevolg is dan alsnog dat kasten en laden overhoop worden gehaald en dat jij achterblijft in een chaos en een verschrikkelijk onveilig gevoel. Dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Er gebeuren meer inbraken dan je denkt

Misschien is er bij jou thuis of in je wijk nog nooit ingebroken, maar inbraken komen vaker voor dan je zou denken. Wist je dat er gemiddeld maar liefst 193 meldingen van inbraak per dag bij de politie binnenkomen? Dit kan dus ook jou zomaar gebeuren. Natuurlijk helpt het als je een politiekeurmerk Veilig Wonen hebt en goede sloten hebt (en gebruikt) op alle deuren en ramen. Maar waar een wil is, is, voor een inbreker, een weg. Een weg die alleen vakkundig kan worden afgesloten met een goedwerkend alarmsysteem.

More from author

Gerelateerde artikelen

Recente berichten

Kies voor een geschikte autoverzekering die bij jouw auto past

Veel mensen zijn in het bezit van een auto. Dankzij een auto is het dan ook mogelijk om op een veilige manier op pad...

Verhuizen naar het buitenland? Zo bereid je je voor.

Ultieme vrijheid ervaren, de tofste plekken ontdekken, jezelf én andere culturen leren kennen; een tijdje in het buitenland wonen geeft je ongetwijfeld een hele...

Ik ben een huisbaas, wat voor problemen komen hierbij kijken?

Wanneer jij een huisbaas bent en dus je eigen woning particulier verhuurt, dan kunnen hier enige problemen bij komen kijken. Zo kan het voorkomen...