badkamer

De badkamer aanpakken

Alles in huis is een keer aan de beurt om in een nieuw jasje gehesen te worden. Je kunt de badkamer dan ook niet overslaan als het op een vernieuwing van het huis aan komt. Hoewel de ruimte er eigenlijk puur voor noodzaak is, kan het geen kwaad om het een beetje leuk aan te kleden. Er zijn een hoop leuke dingen die je in de badkamer kunt laten plaatsen of toevoegen. Iedereen heeft echter zijn eigen smaak en daarom is het fijn dat we deze blog hebben. Je vindt hier namelijk verschillende ideeën voor  het creëren van een gezellige badkamer.

Om tot rust te komen

Sommige mensen vinden het heerlijk om in de badkamer tot rust te komen. In dat geval is het een goede keus om te gaan voor kleuren met een warme tint of ondertoon. Zo zou je de complete badkamer in zo een soort kleur kunnen omtoveren of de accessoires in die kleur kopen. Om tot rust te komen zou je eventueel een kaarshouder voor geurtjes kunnen plaatsen in de badkamer. Met de juiste geuren creëer je zo een optimaal gevoel van rust. Houten elementen zoals een houten badmat en houten zeep dispensers geven een heerlijk gevoel van rust.

De moderne badkamers

Naast de typische rustgevende badkamers kunnen ook de moderne varianten met veel wit of zwart en een handdoek radiator het goed doen. Deze badkamers zien er strak en stijlvol uit en hebben niet teveel kleine accessoires nodig. Het bevestigen van een handdoek radiator in een mooi design is voor dit type badkamers wel echt een must. Niet alleen zijn ze handig om handdoeken aan te hangen, ze zien er ook top uit. De juiste lichten en een strak bad kunnen ook niet ontbreken in de moderne badkamers van vandaag. Een badkamer zoals in de film is lang zo ver weg nog niet.

Simpel en schattig

Tussen de rustgevende en de moderne badkamer in komt de (vaak kleine) simpele badkamer om de hoek kijken. Hier gaat het in principe gewoon om een badkamer met veel witte tegels en een witte of grijze vloer. Het leuke aan deze badkamers is dat ze wel perfect zijn om op te leuken met een aantal accessoires. Tandenborstelhouders, kastjes en matjes in pastel of goudtinten doen het hier heel goed. Waar het bij de andere badkamers de muren en dergelijke zijn die het mooi maken, gaat het hier om de accessoires.

Geef een reactie